paşalimanı bistro & lounge

Akdeniz ve Türk Mutfaklarından Leziz Örnekler

BLOG

Sous-Vide - Paşalimanı Bistro & Lounge

Ev Yapımı Makarna

Paşalimanı Bistro & Lounge olarak menümüzde yer alan makarnalarımızı marketlerden çok ucuza tedarik etmek yerine kendi makarnamızı kendimiz üreterek müşterilerimize taze ve besin değeri yüksek ürünler sunmayı tercih ediyoruz.

Yazının devamı...
Sous-Vide - Paşalimanı Bistro & Lounge

SOUS-VIDE (Vakum Altında)

“Sous-Vide” (Su-Vi şeklinde okunuyor.) “Vakum Altında” anlamına gelen Fransızca bir terim. Yemek ağşığı, Fransız biyokimyacı ve mikrobiyolog Bruno Goussault tarafından geliştirilen ve ilk olarak 1970’li yıllarda kullanılmaya başlandı.

Yazının devamı...